Jensen på scene og lerret

The Replaceable Heads varmer opp for Raga Rockers, Per Ivar Jensens kortfilmproduksjon vises i sin helhet på TIFF i januar.

Raga Rockes ringer julen inn på Sentrum Scene 22. desember, og som oppvarmere har Michael Krohn valgt ut Per Ivar Jensens hardtslående The Replaceable Heads, et band som albumdebuterte to år tilbake med en plate vi karakteriserte som "en musikalsk lykkepille og en manifestasjon i energi, spilleglede og tett, svettende punkrock som skinner som knust glass i en skitten bakgård".

The Replaceable Heads har i løpet av høsten gjort noen konserter i hovedstaden, og er også aktuell på Bastard Bar i Tromsø 15. januar.

Per Ivar Jensen har et bein i rocken og den andre i filmen. Hele hans kortfilmproduksjon blir vist samlet under Tromsø Internasjonale Filmfestival i januar, der han for øvrig fikk Tromsøpalmen for ambisiøse og meget gode Skårungen i 2002. Hans ferskeste film er en lo-fi-musikkvideo for kultbandet Senjahopen, og denne saftige sjarmbomben kan du se her:
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


The Pains of Being Pure at Heart - Belong

(Slumberland)

Det regner tårer fra himmelen og knuste hjerter og brutte løfter åpenbarer seg på dette lekre andrealbumet fra The Pains Of Being Pure At Heart.

Flere:

Kråkesølv - Trådnøsting
My Dying Bride - Songs of Darkness, Words of Light