Metronomy til Norge

Engelske Metronomy spiller i Bergen og Oslo den 6. og 7. mars.

Elektrobandet fra Devon leverte det mange mente var Øyafestivalens beste konsert i sommer, og 2008 ble et virkelig gjennombruddsår for Metronomy. Fredag 6. mars ser du dem på Hulen i Bergen, før Blå i Oslo står for tur, lørdag den 7. mars.

Metronomy har siden oppstarten i 1999 sakte men sikkert bygget seg et navn i elektronika -og alternativkretser, og har gjort remikser for bla. Franz Ferdinand, Lykke Li, Roots Manuva, The Klaxons, Ladytron og mange flere. Deres andre album, Nights Out fra 2008, har havnet høyt på "best of-lister" i internasjonal media, og stod også for bandets kommersielle gjennombrudd. Plata kom ut på det kredible labelet Because Music i Paris, som også huser storheter som Justice, Jarvis Cocker og Charlotte Gainsbourg, og Metronomy var i 2008 en svært ettertraktet og mye omtalt gruppe.

Metronomy høster også lovord som liveband rundt hele verden, og har tidligere turnert med Bloc Party, CSS, The Klaxons og Justice. Det er med andre ord noe av den aller nyeste og mest interessante elektromusikken fra England du vil få servert i Bergen og Oslo den 6. og 7. mars.

Det er Atomic Agency som melder dette.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Foster The People - Torches

(Columbia)

Torches kommer til å gjøre at vi alle hopper rundt som noen skrullete idioter hele sommeren totusenogelleve.

Flere:

The International Tussler Society - Motorpsycho Presents the International Tussler Society
William Hut - Versus the End of Fashion Park