Konsertbonanza i Oslo.

Fotografer og skribenter i groove.no gjør seg klare til en offensiv konserthelg.

Når mørket senker seg over hovedstaden torsdag kveld, er det for og atter en gang oppfylle en god konsertaften for de musikkglade byborgerne. Det er allikevel ganske sjeldent det tar slik av som det gjør i perioden fra torsdag til søndag denne uken. Vi i groove.no vil selvsagt være tilstede på flest mulig av disse arrangementene, og naturligvis avlevere både tekst og bilder i ettertid.

Her er imidlertid tips til Oslokonserter som kan være av interesse, og som vi gjør vårt beste for å dekke. Ellers anbefales en titt i konsertguiden vår, for ytterligere informasjon om hvem som spiller hvor og når.

Torsdag kan konsertprogrammet by pǻ blant annet: Bun B, Someone Still Loves You Boris Yeltsin, folkbandet In Gowan Ring og det norske stortalentet Haust. På Blå spiller Shining med gjester, en konsert du kan vinne billetter til her på groove. På Mir står Masselys, bandet som har oppstått fra Salvatores aske, mens Funhouse er vertskap for punk'n'roll fra Nebraska med Brimstone Howl. Brant Bjork (fra Kyuss) står på John Dee, mens ingen ringere enn Ron Carter gjester Nasjonal jazzscene. Bare torsdagen har altså en ganske ekstrem spennvidde i Oslo.

Fredag blir om mulig enda mer spektakulær da Television Personalities tar turen til byen etter å ha vært i Bergen dagen før. I tillegg kommer blant andre Clipse, M83, Port O'Brien, Dan Fagerquist, Rockettothesky og ikke minst Primal Scream. I tillegg vil Sentrum Scene arrangere enn hederskonsert til ære for 25-årsjubileet for Knutsen & Ludvigsens klassiske album Juba Juba og Mono er plassen for minnekonsert over St.Thomas. Nevnes bør også

Lørdag tar Built to spill med seg de skingrende gitarene sine fra Vestlandet for å fremføre det sagnomsuste indie-albumet Perfect From Now On. Mens Håkan Hellstrøm er klar for å sjarmere enda noen norske kvinnehjerter i senk med sine melankolske poplåter. Legg til en eksperimentell og høytsøkende stund fra elektromusikerne Deathprod, Biosphere, og Scanner, og du har ingen grunn til å sitte stille denne kvelden heller.

Søndagen: avsluttes det hele med en lavtstemt og herlig desperat singer-songwriter, perfekt plassert etter en lang konsertweekend. Micah P. Hinson vil antakelig være i stand til å blåse liv i selv den mest dødtrøtte skrotten, med sine stjerneklare beretninger om indre demoner og ytre trusler.

Vi i groove-redaksjonen ønsker alle våre lesere land og strand rundt en riktig god konserthelg, enten du selv skal delta eller liker å lese om hvordan det var å være der.

Uansett er det ingen grunn til å ikke stikke innom groove.no i løpet av de neste dagene, for en fyldig oppdatering på hva som var ekstatisk, og ikke.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Håkan Hellström - Ett Kolikbarns Bekännelser

(Virgin)

Livet er skitigt. Livet er jävla fucking kuk-Åmål.

Flere:

Two Gallants - What the Toll Tells
Fruit Bats - Spelled In Bones