13. desember: The Low Frequency In Stereo Gavepakke

Haugesundsbandet The Low Frequency In Stereo har gitt ut et av årets og tiårets beste album med Futuro - Vinn CD og t-skjorte her!Foto: Bjørnar Håland

Konkurransen er avsluttet og etter massiv respons kan vi nå gratulere Ole Eivind fra Gjettum, Joakim fra Sande og Ane fra Opphaug med hver sin gavepakke. Riktig svar var så klart The Gin & Tonic Youth. Takk til alle de andre som deltok, husk å følg med videre i julekalenderen for nye sjanser.

Futuro skaffet i går The Low Frequency In Stereo en fin niendeplass på listen over tiårets beste norske album her hos oss. Albumet har toppet en karriere som har vært med og satt sterkt preg på dette tiåret, helt siden den selvtitulerte debuten fra 2002.

Nå har du sjansen til å vinne en flott gavepakke fra The Low Frequency In Stereo. I pakken er det en t-skjorte og et eksemplar av albumet Futuro. For å vinne så trenger man bare svare på følgende spørsmål:

- Per Steinar Lie og Ørjan Haaland er også med i et band sammen med Erik Johan Bringsvor. Hva er det leskende navnet på dette bandet?

Send svaret til oyvind.rones@groove.no innen mandag 14. desember klokken 15:00. Husk å skrive hvilken størrelse t-skjorte du ønsker og ikke minst hvilken adresse den flotte gavepakken skal sendes til.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Falsobordone - Fikon, Fiddlor och Finlir

()

Falsobordone gir deg et sjeldent godt innblikk i 1300-tallets gleder og instrumenter.

Flere:

PJ Harvey - Let England Shake
Fire! - You Liked Me Five Minutes Ago