Intervju: Hunx And His Punx

- Å herregud så dårlig det er! Groove ble med under homoprinsens første møte med Grand Prix, og sleit med å holde hendene hans over buksekanten.

Relaterte sider:

Hunx and His Punx

Foto: Bjørnar Håland

- Oooh, private room!

Herr Seth Bogard, bedre kjent som Hunx, og jeg blir vist til rommet der vi skal ta en prat sammen, og Hunx snur seg mot meg med et blikk som bare viser kåtskap og faenskap på en gang.

Stemningen er satt - akkurat slik man hadde forventet.

Han legger seg ned på sofaen og gjør seg riktig så komfortabel, og det tar ikke lang tid før den høyre hånda hans sklir ned i buksa. Jeg gjør mitt beste for å late som ingenting, og vi begynner å snakke om hans oppmerksomhetsbehov. Selvfølgelig.

- Jeg elsker mystikken og kostymene, og jeg elsker å få masse oppmerksomhet. Jeg har blitt en slags "gay elf", og jeg elsker at folk reagerer så hardt på det.

Ja, du har jo posert naken både på platecovers og musikkvideo?

- M-hm, det er gøy, sier Hunx med et særdeles frekt blikk.

- Jeg gir faen egentlig, jeg bryr meg virkelig ikke om noe av det der lengre.

- Er groove.no et homonettsted, spør han plutselig.

Jeg rister forsiktig på hodet og innser at temaet for dette intervjuet kom til å bli minst like ensrettet som man kunne forventet.

Likevel, kommer oss litt videre.

MED ALLE KLISJÉENE

Hunx var i mange år med i kultbandet Gravy Train!!!!, og hvordan har det vært å gå fra elektropopen der til rocken med Punx?

- Den største forskjellen er vel at jeg alltid spilte noe i det bandet, og jeg var aldri midtpunktet. Nå må jeg være underholdende hele tiden, og er alltid midtpunktet, konstaterer Hunx fornøyd.

Så Gravy Train!!!! eksisterer ikke lengre?

- Jeg vet ikke helt. Jeg tror ikke det, men jeg er ikke helt sikker. Alle gjør jo sine egne greier nå, forteller Hunx uten at det virker som om han tar det så tungt.

Albumet Gay Singles ble satt sammen av en håndfull singler Hunx laget med gode venner, og det er lenge siden noe nytt ble spilt inn. Hva er planen fremover?

- Når vi kommer hjem fra turné skal vi spille inn ny plate med en gang, så skal vi ta en pause en liten periode. Det har vært ganske hektisk med konserter i det siste, sier Hunx og gjesper høyt.

- Jeg har også startet et nytt prosjekt med Nick Weiss fra Teengirl Fantasy. Vi skal lage musikk sammen, skikkelig gay musikk. Ekstremt camp og teit! Det blir veldig gøy, forteller Hunx.

- Jeg vet ikke helt hvem som skulle ville gi ut dette, men jeg tenker også å starte mitt eget plateselskap som bare skal gi ut veldig gay musikk, ler Hunx.

- Så gay som man får det, og med ALLE klisjéene!

Hva med True Panther da, de har jo et ganske bredt nedslagsfelt allerede?

- Vi har ikke lengre kontrakt med True Panther. Tror jeg i alle fall, sier Hunx og ser forvirret ut et lite øyeblikk.

HERREGUD SÅ DÅRLIG DET ER!

Hunx har blitt intervjuet av homomagasinet Blikk før han snakket med groove.no, og han ble satt ut over hvor dominerende Eurovision var for homofile i Europa.

- Hvordan er det egentlig det der da? Hva er greia med Eurovision, er det likt American Idol? Er det popmusikk? Er det som Miley Cyrus?

- Jeg kommer sikkert til å elske det!

Dette måtte jo testes, så Hunx fikk en smakebit av de norske bidragene fra i år og i fjor. Omtrent ti sekunder ut i Didrik Solli-Tangens låt kommer reaksjonene:

- ÆÆÆÆSJ! Er det sånn hele tiden?

Han tar en liten pause og ser nesten litt redd ut der han sitter.

- Å herregud så dårlig det er!

Hunx begynner plutselig å synge med på teksten selv om det er første gangen han hører låten. Jeg later som jeg er litt imponert.

- Å herregud! Dette er helt horribelt! Stemmen hans er jo ikke bra i det hele tatt heller.

- Men han er nå litt søt da, sier Hunx, før han nok en gang lener seg tilbake i sofaen og plasserer hånden tilbake i buksa.

Eurovision er helt klart ikke en del av tilværelsen til Hunx med andre ord, men resten av den homofile stereotypen har han full kontroll på. Slikt vekker kanskje reaksjoner hos noen?

- Vi har egentlig bare fått positive reaksjoner så langt, selv om det kan være litt skummelt å kjøre gjennom de små stedene i USA noen ganger.

Og Hunx fremstår ikke akkurat som den mest frigide mannen i verden om man skal dømme fra låter og videoer. Hvordan har du opplevd dette?

- Ja, jeg får en del oppmerksomhet og folk som prøver seg på meg. Noen ganger er folk skikkelig ekle, men noen ganger liker jeg det. Mange tror at jeg bare er skikkelig hore, men det er jeg jo ikke. Ikke hele tiden, forklarer Hunx et skeivt blikk og et lurt smil sklir frem igjen.

Intervjuet er over, og jeg greier heldigvis å unngå å takke for tiden hans med et håndtrykk.


comments powered by Disqus

 andreas
2010-04-26AHAHAHAHA!!

Jeg elsker Hunx Hunx and his Punx, Gravy Train og plateselskapet True Panther. Å ja, og så elsker jeg Teengirl Fantasy. Må si at jeg gleder meg til det nye prosjektet kommer ut... Jeg har sett kuken til Hunx. En dude bruker kuken hans som mikrofon i den usensurerte versjonen av Girls sin "Lust for Life"-video. Awsm!

Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo