Hammershaug ny redaktør i Wimp

grooves grunnlegger og redaktør Bjørn Hammershaug er oppnevnt som ny redaktør for den norske storsatsningen Wimp.

Det var i konkurranse med et hundretall av musikkompetente søkere, alt fra journalister til artister og andre musikkinteresserte, at grooves grunnlegger og redaktør Bjørn Hammershaug ble oppnevnt som ny redaktør i streamingtjenesten Wimp. Hammershaugs ansvar vil være å styrke den redaksjonelle profilen som tjenesten har høstet mye lovord for.

- Bjørns erfaring sammen med en sterk interesse for musikk av forskjellige sjangre, gir han kompetansen som trengs for å gi WiMPs profil et ytterligere løft, sier leder i Platekompaniet, Rolf Presthus til bransjenettstedet Farojournalen.

Hammershaug var i 2001 sammen med tre andre med å starte opp groove.no og har gjennom snart 10 år bidratt med en imponerende mengde omtaler til nettsiden, samt som journalist i Dagsavisen, Ballade og den siste tiden i Popsenteret. Hammershaug trekkes av flere frem som en av landets dyktigste musikkjournalister.

4. juli er datoen Hammershaug trer av fra sin stilling som ansvarlig redaktør i groove, og hans arvtager blir Øyvind Rones. Rones har vært bidragsyter i groove siden 2003 og har siden 2008 vært involvert i den daglige driften av groove i et stadig økende tempo.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.