Vinn: Shugo Tokumaru

Med Port Entropy i sekken returnerer Shugo Tokumaru til Norge, og du kan vinne billetter til konsert!Vi i groove.no ble mildt sagt glade da Shugo Tokumaru kom på sitt første besøk i Norge sommeren 2009, noe det vi skrev om hans konsert på Revolver i Oslo og intervjuet vi gjorde på Landmark i Bergen understreket. Nå er vår alles popfavoritt fra Japan tilbake i Norge for å vise oss sitt flotte nye album, Port Entropy. Her har Tokumaru bygget videre på sin unike popkunst fra det fantastiske albumet Exit fra 2007. Den gangen ble følgende sagt om mannen her hos oss: Som en perfekt miks av Cornelius, Belle & Sebastian og Múm, og akkurat like mye cheesy stereotypisk japansk turist som den er eksperimentell låtskriverkunst av høy klasse.

Denne gangen er det Oslo og John Dee som er så heldig å få besøk av uimotståelig japansk godlyd. Hans forrige album Exit er en moderne popklassiker allerede, og alle som koste seg med dette har nok hygget seg i massevis med Port Entropy den siste tiden.

Hvordan vinner du billetter? Bare å svare riktig på dette!

- Tokumaru slapp en EP mellom albumene Exit og Port Entropy. Hva var navnet på denne?

Send riktig svar til konkurranse@groove.no innen mandag 11. april klokken 18:00. Lykke til!

Foto: Bjørnar Håland
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Rockettothesky - Medea

(Trust Me)

Iskald og stemningsfull tragedie, fra en musikalsk dramaturg som ikke bare kjenner teorien, men også kan spille musikken.

Flere:

The Modern Lovers - Modern Lovers
Deathprod - Deathprod