Bastard

I den gamle kjelleren som tidligere huset Kaos åpner rockebaren Bastard døra i Tromsø i neste uke.

Da Kaos i fjor gikk konkurs forsvant en av Tromsøs viktigste scener, og for musikkmiljøet i Ishavsbyen har dette vært en liten katastrofe. Nå skjer det endelig noe igjen i den en gang så gamle og slitne kjelleren. Nyoppusset og totalrenovert ser Bastard i neste uke dagens lys, da klubben offisielt åpner fredag 25.september med Charlotte & the Co-Stars på scenen.

I en hektisk innspurt for å få alt på plass, kan daglig leder Tom Arne Hermansen og bookingansvarlig (sammen med Egon Holstad) Ørjan Myrvoll fortelle groove at profilen på Bastard blir rocka, hyggelig og med hyppige konserter. Det er kjøpt inn egen PA, bygd ny scene og ikke minst er det satt opp en flott skinnende bar. I tillegg til musikk vil også fotball bli vist på skjermer, men det opplyses at stedet ikke vil være noen ren fotballpub.

Tom Arne Hermansen er også kjent som bartender med inngående kjennskap til drinkenes svingende verden. Bastard har da også anket vedtaket om nei til spritbevilgning, med begrunnelse om at stedet har en av byens fineste bardisker og faktisk er en bar.

Bastard vil gi tilbake tromsørocken en viktig scene, og stedet vil også jevnlig tilby nasjonale og internasjonale artister og band. Omfanget av oppussingen har gjort at åpningen er blitt forskjøvet. Det jobbes ennå på spreng med bookingen, og så langt er blant annet disse klar utover høsten i kjelleren i Strandgata:

Charlotte & the Co-Stars, Jens Carelius, The Woggles (US) og Baby Shakers (US)

Foto: Magne Johnsencomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Chemical Brothers - Push the Button

(Virgin)

Ta vekk Basement Jaxxs skremmende monstersex-elementer, pluss på enda en liten dæsj indie og litt østlig krydder, og du har The Chemical Brothers.

Flere:

Death By Unga Bunga - Juvenile Jungle
North Mississippi Allstars - 51 Phantom