Devendra til Øya

Dit kommer også Battles, Jesus & Mary Chain og Woven Hand.

Øyafestivalen slapp sitt endelige program i dag med å offentliggjøre de siste artistene som spiller ute i parken. Blant mange av våre lesere vekker det vel spesiell glede at Devendra Banhart kommer til parken sammen med sine glade kumpaner. Muligheten for å høre nytt materiale fra Banhart er også stor, da han slipper ny plate senere i høst.

Jesus & Mary Chain og Battles gjør sine eneste Skandinavia-konserter i år på Øya, mens mørkemannen David Eugene Edwards og hans Woven Hand også ble bekreftet i dag av PR-sjef Jonas Prangerød i Øyafestivalen.

- Totalt sett er det like viktig for oss å presentere musikalske pionerer eller såkalte "kultartister" som Roky Erickson og The Jesus & Mary Chain, som det er å vise frem det siste nye og spennende, som Justice og Battles. Vi booker ut fra en genuin musikkinteresse, og har et brennende ønske om å presentere artister vi synes er interessante for et større publikum, kunne en stolt Prangerød fortelle i dag.

Blant dagens øvrige nykommere finner vi velkjente navn i groove-sammenheng som Håkon Kornstad, Salvatore og The Real Ones.

Våre frender i Low spiller forøvrig på ØyaNatt, det samme gjør Strokes-gitarist Albert Hammond Jr.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kendrick Lamar - To Pimp a Butterfly

(Aftermath / Interscope)

Ei funky reise inn i ei uroleg og samansett sjel, i ei uroleg og uforståelig tid.

Flere:

Madrugada - Madrugada
American Suitcase - Summerman