Camp Indie i boks

Øyas minifestival melder at programmet til 16. mai på Rockefeller er komplett. Prisen på billetten bestemmer du selv.

Foto: Eivind Yggeseth (Sweden) og Thea Hermansen (Highasakite - forsidebilde)

De siste årene har det blitt en tradisjon for mange i Oslo å starte nasjonaldagsfeiringa kvelden før på Rockefeller med Camp Indie. Her spiller noen av landets fremadstormende band, på Øyafestivalens minifestival for ny norsk musikk. Det blir som vanlig flere scener, en haug av band og artister, DJs og god stemning. Publikum bestemmer selv hva de betaler – og da direkte til de banda og artistene de liker best.

Sjangervidden på plakaten er stor, her presenteres hissig punk (Blomst), elektronika (Bendik Baksaas), sløy synthstøy (Tomorrow We Move To Hawaii), hiphop (Kaveh, Torkelsen), indiepop (Bendik, Camp Sounds), rock (Call:Vega, Angelica`s Elegy) og eksperimentell jazz/jazzcore (Synne Sanden, Doffs Poi) i skjønn forening.

Noen av artistene – som Highasakite, The Little Hands of Asphalt og Sweden - har fått sitt gjennombrudd i form av strålende anmeldelser for sine album, mens andre er helt i startgropa.

Camp Indie har de siste åra vært svært godt besøkt. Om du er nervøs for om du kommer inn eller ikke, kan du snart sikre deg plass. Et lite antall billetterer lagt ut i forhåndssalg hos Billettservice, melder Øyafestivalen – som for øvrig er i ferd med å gå tom for de siste dagspassene til Middelalderparken i august.

Her er det bare å få ut fingeren hvis du har tenkt å få med deg et av de sterkeste norske festivalprogrammene noensinne, et par av navnene på Øyaplakaten finner du også på Camp Indie i neste uke.Programmet på Rockefeller 16. mai er som følgende:

HOVEDSCENEN
2100 The Little Hands of Asphalt
2200 Kaveh
2300 Bendik
0000 Highasakite
0030 Torkelsen

KLUBB
2100 Bendik Baksaas
2200 Torkelsen
2300 Tomorrow We Move To Hawaii

ANNEX
2030 Call:Vega
2130 Synne Sanden
2230 Sweden
2330 Jacky Jean

LOUNGE
2030 Blomst
2130 Doffs Poi
2230 Angelica’s Elegy
2330 Camp Sounds
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Lindstrøm & Christabelle - Real Life Is No Cool

(Smalltown Supersound)

Lindstrøm har enda mer briljant og prisdryssverdig pop på lager

Flere:

Them Crooked Vultures - Them Crooked Vultures
Supersilent - Supersilent 7