Wu-Tang Clan og Cat Power til Rockefeller

Mytologisk hiphopensemble og karakteristisk singer/songwriter til Oslo i sommer.

I dag kunne konserthuset Rockefeller slå seg på brystet med to konsertannonseringer av internasjonal størrelse. I tillegg til et allerede bredt utvalg av artister og kvalitetssikret program for flere festivaler i sommer-Norge, velger nå altså både Cat Power og hiphop-kollektivet Wu-Tang Clan å ta turen til igjen i løpet av sommeren.

Datoen for Wu-Tang Clans opptreden på Sentrum Scene er 5. juni og er den første på to år. Wu-Tang Clan opptrådde i Norge sommeren 2006, noe skadeskutt, og uten sine to mest populære aktører Ghostface Killah og Method Man. Nå ser det imidlertid ut til at gruppen skal stille med fullt mannskap; hele 7MC's som sammen utgjør det mytiske hiphopkollektivet.

groove var blant de mange lytterne som omfavnet deres siste album 8 Diagrams, og ser frem til å gjenoppleve mystikken fra et av Amerikansk hiphop-histories lengstlevende grupper.

Så får vi krysse fingrene for at de klarer å rydde opp i internt uvennskap, flyskrekk og dopbesittelse.

Chan Marshall aka Cat Power opptrer den 5. juli på Rockefeller. Dette blir hennes første norgesopptreden siden 2004, hvor hun knyttet til seg mange nye norske fans.

Mye har hendt siden den gang i Cat Powers univers, hun har blant annet tilknyttet seg et større turnéband. Det er allikevel ikke til å fornekte at det skal bli et svært så behagelig gjensyn med låter fra både Moon Pix og You Are Free. Albumene som gjorde Chan Marshall til en av de største på den amerikanske singer/songwriter-scenen anno 2008.

Billetter legges ut for salg, lørdag 19. april.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Brandy - Full Moon

(Atlantic)

Brandy kikker mye tilbake, littegrann ned på skoa og bittelitt inn i fremtiden.

Flere:

Ben Weaver - Hollerin' At a Woodpecker
High Llamas - Beet, Maize & Corn