Vinn: Purified in Blood

Purified in Blood spiller på Betong i Oslo førstkommende fredag. Vi har konsertbilletter og plater som du kan vinne her!

Foto: Erik Jørgensen

Med sitt tredje album, Flight of a Dying Sun, befester Purified in Blood at Rogaland har flere hardtslående band enn kompisene i Kvelertak å by på. Albumet som fulgte 2010-utgivelsen Under Black Skies, ble sluppet i sommer til gjennomgående glitrende kritikker, noe bandet i mange år også har fått for sine konserter.

Purified in Blood fikk sitt gjennombrudd som Zoom-vinnere i 2005, gav ut sitt debutalbum året etter, for så å bli oppløst i 2007. Hommeråk-gutta kom imidlertid tilbake og har de siste årene vært regnet som et av landets aller beste metal/trash/hardcore-band, både på plate og ikke minst i livetapping.

I høst skal Purified in Blood ut på veien, både her hjemme og ute i Europa, med ferske og mørke Flight of a Dying Sun.

Fredag 21. september spiller kvintetten på Klubbscenen til Chateu Neuf i Oslo i regi av konseptet Pungrock. Blytunge Jagged Vision og hardcorebandet Giant er oppvarmere. Alt burde med andre ord ligge til rette for en heftig fredagskveld på Det Norske Studentersamfund.

Vi sitter på to konsertbilletter (hovedpremie) og noen CD-eksemplarer av den nye skiva som du kan vinne, rett og slett ved å sende en mail til redaksjonen@groove.no merket Purified in Blood.

Fristen er førstkommende fredag klokken 12 – da vi trekker ut vinnere av konsertbilletter og CD-plater. Lykke til!

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Twilight Singers - Dynamite Steps

(Sub Pop)

Oi, her har det skjedd ting! Neida. Egentlig ikke. Bare at Dulli & Co har laget nok et knallbra album.

Flere:

Diverse artister - Song of America
Serena Maneesh - Serena Maneesh