Avlysninger grunnet vulkanutbruddet

Vulkanutbruddet på Island setter en stopper for flere konserter i Norge. Artikkelen oppdateres fortløpende.

Først kom meldingen om at New Young Pony Club var nødt til å avlyse sin konsert på Blå ikveld, da de er stuck i London. Som de fleste sikkert har fått med seg har vulkankrisen satt en stopper for alle flyvninger i og til Norge, og dette fortsetter ifølge Aftenposten også imorgen og muligens enda lengre. Det vil si at flere konserter står i fare for å bli avlyst.

Konsertene på Rockefeller og Sentrum Scene de nærmeste dagene vil gå som normalt, inkludert utsolgte Band Of Horses imorgen og Norway Rock arrangementene med Kamelot.

TV Buddhas på Mono ikveld vil også gå som planlagt, men arrangementet tidligere på kvelden, tegneseriekonseptet Seriemord, er avlyst.

Konserten med Melissa auf der Maur på Mono fredag 16. april er avlyst/utsattt. Ingen ny dato er satt.

Novafest har også fått en avlysning, men denne på grunn av bilproblemer. A Grave With No Name sitter fast et sted på veien i Europa, og Go Fandango erstatter britene på Blå imorgen.

Mount Eerie og No Kids på Novafest på lørdag og imorgen på Landmark i Bergen går som normalt.

Denne saken oppdateres etter hvert som vi får beskjed om konserter som blir rammet av vulkankrisen.

Raga Rockers på Driv i Tromsø ikveld er flyttet til august. Også konserten i Bodø imorgen er i fare for å bli flyttet.

I Bergen har Motorpsycho blitt tvunget til å utsette konserten som skulle vært på Teglverket ikveld. Ny dato er ikke satt.

Er ditt arrangement rammet av vulkankrisen? Send et tips til oyvind.rones@groove.no så vil kalenderen og saken bli oppdatert.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Espers - Espers II

(Drag City)

Årets vakreste plate? Tatt opp på en bølgende eng ved Stonehenge, innspilt på et grønt løvblad og fremført av seks druider på sopptur.

Flere:

Beach House - Beach House
New Order - Retro