Tune Your Mind

Video: The Megaphonic Thrift slipper nytt album i februar, første smakebit kan du sjekke ut her.

Foto: Bjørnar Håland

Støyrockerne og groove-favorittene i The Megaphonic Thrift slipper i februar den selvtitulerte oppfølgeren til kritikerroste Decay Decoy, debutalbumet som fikk 6/7 hos vår ekstatiske anmelder da det kom ut i 2010.

Bergensbandet opplyser at de denne gangen låter litt annerledes, selv om Sonic Youth-gitarene fremdeles er hørbare. En del av låtmaterialet er denne gangen improvisert fram under innspillingsprosessen. Det nye albumet er spilt inn i Duper Studio, som ligger i kulturhuset Bergen Kjøtt, samme sted som The Megaphonic Thrift har sitt eget studio.

The Megaphonic Thrift slippes 3. februar i Norge, deretter i Europa - hvor bandet har fått mye ros for både konserter og plate. Til vinteren kan vi også forvente heftig turnévirksomhet når Richard Myklebust, Linn Frøkedal og resten av av kvartetten tar det nye albumet ut på veien.

I Bergen blir det imidlertid mulighet til å høre The Megaphonic Thrift lenge før det, nærmere bestemt fredag (2. desember), da bandet sammen med støynestoren Sten Ove Toft skal fremfør et bestillingsverk for konsertserien PlayDate på Landmark. Der blir det mulig å høre bruddstykker fra det nye albumet, i tillegg til nytt materiale som bandet og Toft de siste ukene har jobbet fram.

Tune Your Mind er navnet på den første gitarstøyende smakebiten fra det kommende albumet til The Megaphonic Thrift. Videoen til denne kan du se her:
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Ricochets - The Ghost of Our Love

(White Jazz)

Her lukter det 60-tall, knuste hjerter og klassikerstatus lang vei.

Flere:

Suicide - American Supreme
Röyksopp - Senior