Isis og Dälek til Oslo

To skikkelige godbiter fra Ipecac Records tilbyr helaften på Betong i november når Isis og Dälek kommer på besøk.

Relaterte sider:

Isis gir seg

Isis

Dälek

De er to vidt forskjellige band, Isis og Dälek, men de har likevel et par ting til felles - De gir begge ut skiver på Mike Patton's evigflotte Ipecac Records, og de liker begge å bråke litt mer enn gjennomsnittsbandet. Og ikke minst spiller de begge på Betong 3. november.

De to kommer til hovedstaden for å fremføre materiale fra hver sine siste album, og selvfølgelig en hel del gamle slagere fra begge i tillegg.

Selv om Isis ikke akkurat har levert en karrieretopp med sin siste skive, Wavering Radiant, så er det meget sannsynlig at de kommer til å levere et tett sett på Betong. Dälek som kom med Gutter Tactics i fjor har vært et av de mest spennende hiphop-navnene i flere år nå og har gjestet Norge flere ganger de siste årene.

Brutal postrock og støyete hiphop på samme scene i Oslo har potensiale til å bli en smålegendarisk aften. Vi gleder oss!

Billetter legges ut for salg i løpet av de neste par dagene, for mer informasjon følg med på sidene til Det Norske Studentersamfund.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Thelma & Clyde - White Line

(Karmakosmetix)

Mørk optimisme, massevis av driv og fremtidsassosiasjoner.

Flere:

Philip Kane - Time: Gentlemen
Weeping Willows - Into the Light