Blå med sterke hiphop-navn

Våren kan by på Large Profesor, Yo Majesty og EPMD.

Den populære nattklubben Blå er ikke bare et vannhull for festglad ungdom i alle aldre, den har også en lang og seriøs profil som konsertsted. Denne våren som så mange før den, har klubben ved Akerselva også et godt konsertprogram som oppdateres jevnlig.

Til nå har kanskje hiphop-programmet imponert mest, med stabile navn som den legendariske produsenten og partyfikseren Large Professor, tospannet EPMD og de breiale jentene i Yo Majesty.

Forrige gang Large Professor var på visitt i Norge var under Øyafestivalen helt tilbake i 2002, hvor han visstnok holdt en sinnsyk klubbaften. Siden den gang har mannen som en gang var med på å grunnlegge rapgruppen Main Source for alvor startet opp igjen solokarrieren, og gav i 2008 sitt første fullstendige album på åresvis, hos Matador Records.

På tross av noe variabel mottakelse av det nye materialet så er dette utvilsomt et navn å se opp for, og da han i tilegg tar med seg en rekke kompiser fra New York for å spille sammen med han, ligger det an til atter en spennende kveld på Blå den 28.januar.

EPMD sin opptreden ble omtalt og mottatt med stor begeistring tidligere, og de tøffe jentene i Yo Majestys forhåndsannonserte visitt ble omtalt i følgende ordlag av undertegnede:

Sikker er jeg derfor på at jeg skal kjenne min besøkstid da gruppen kommer for å blåse taket av klubben i Brenneriveien, men samtidig er det helt sikkert greit at de bare kommer på besøk en gang i året.

For mer informasjon og billetter besøk Blå sine hjemmesidercomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Fire! - You Liked Me Five Minutes Ago

(Rune Grammofon)

Debutplate, helt fersk svensk trio, men på ingen måte ubeskrevne førstereisgutter.

Flere:

Ghostface Killah - Fishscale
Kollwitz - Like Iron I Rust