LUKE 2: RaumaRock 2011

RaumaRock har lagt det for vane å by på det beste som finnes av norsk musikk, i tillegg til et og annet dryss fra utenfor landegrensene. Ingen grunn til å tro at 2011 blir noe dårligere - vinn festivalpass her!

Relaterte sider:

Shining

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Malin Larsson Ofstad, Pia Jonsson og Kjersti Sønderland med hvert sitt festivalpass til RaumaRock 2011. Takk til alle andre som deltok!

2011 er ikke et hvilket som helst festivalår for RaumaRock, det markerer nemlig tiårsjubileumet til festivalen. Når man ser hvilke artister de har hatt frem til nå, så kan man jo bare forestille seg hva de kan finne på når de skal feire bursdagen sin. I år presenterte de et bredt spekter av flotte norske band, fra Gåte og Åge Aleksandersen til Shining og Blood Command. Utenlandske drypp har man også fått nå og da.

På disse ti årene har festivalen gått fra å være en dagsfestival med fire band til å bli en tungvekter i regionen - og ikke minst med mange tusen besøkende. Ryktet skal også ha det til at publikum på RaumaRock ikke er helt som andre publikummere, kanskje det er noe med lufta på Åndalsnes. Hvem vet. Alt vi vet er at tiårsjubileumet blir en fest uten like. Og at vi har noen festivalpass vi vil gi bort til noen av dere. Men ikke uten litt innsats så klart, og i dag ber vi om svar på følgende:

- HVEM VAR HEADLINER PÅ DEN FØRSTE UTGAVEN AV RAUMAROCK I 2002?

Send ditt svar til konkurranse@groove.no - merk eposten med "RAUMAROCK 2011" i tittelfeltet, og husk å skriv svar, navn, adresse og telefonnummer. Og gjør det innen dagen er omme - midnatt 2. desember altså!

RaumaRock 2011 arrangeres 5.-6. august 2011. For mer informasjon, ta en titt på RAUMAROCKS HJEMMESIDER. Følg også med der for oppdateringer om hvem som spiller på festivalen i 2011.

Foto: Linn Melum (fra Shinings konsert på Pstereo 2010)

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kullrusk - spring spring spring spring spring

(Moserobie)

Med Per 'Ruskträsk' Johansson og Jonas Kullhammar i spissen, har Kullrusk for alvor utvida det tradisjonelle bruksfeltet for saksofon og klarinett.

Flere:

William Hut - Versus the End of Fashion Park
Weeping Willows - Into the Light