Ping gir bort alle sine låter gratis

Det norske bandet Ping legger ut alle sine låter til gratis nedlasting på nettet.

Relaterte sider:

Ping

Sangene vil være tilgjengelig både som streaming og MP3 uten begrensninger for lytteren.

- Alle kan fritt laste den ned, og høre på den når de vil, hvor de vil og sammen med hvem de vil, sier gitarist Mattis Janitz.

I tillegg til Janitz består bandet av vokalist Jørgen Greiner, trommeslager Claes Terjesen og Hans Norman Fredheim og Tore Hofstad på tangenter. Ping har tidligere tre utgivelser bak seg og musikken beskrives som en blanding av Ween, Zappa, Black Sabbath, Beck og Mr. Bungle.

- Vi kom til et punkt hvor vi måtte spørre oss selv hva som var viktig for oss. Svaret var å fortsette å lage den musikken vi selv ønsker, for flest mulig lyttere, sier Jørgen Greiner.

- Med mulighetene vi har i dag virker en tradisjonell distribusjon antikvert. Istedenfor at låtene tar turen innom et trykkeri for deretter å bli plassert som CDer på en bananbåt til utålmodige lyttere i Havøysund, New York og New Dehli, kan man nå laste låtene ned umiddelbart etter at de er lagt ut. Det er effektivt og ikke minst miljøvennlig

Ping har nå lagt ut 20 utvalgte låter. Deretter legges det til nye sanger hver måned. Musikken finner du på hjemmesiden thepingpage.com i tillegg til diverse torrentssider og på deres MySpace.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Espers - Espers II

(Drag City)

Årets vakreste plate? Tatt opp på en bølgende eng ved Stonehenge, innspilt på et grønt løvblad og fremført av seks druider på sopptur.

Flere:

Aphex Twin - drukqs
Death By Unga Bunga - Juvenile Jungle