Jack White med nytt band

Akkurat som ikke The White Stripes og The Raconteurs var nok, så gir han oss nå The Dead Weather.

Det nye bandet har selvfølgelig ikke en hvilken som helst besetning heller, og denne gangen er det Alison Mosshart fra The Kills som er med på vokal. Mens White selv har plassert seg bak trommesettet. På bass finner vi med-Raconteur Jack Lawrence, mens Dean Fertita (tidligere Raconteurs/Queens of the Stone Age) er på gitar.

The Dead Weather debuterte live i Nashville i helgen, og bandets debutplate skal etter planen slippes i juni og har fått navnet Horehound. Og hvis man hører på de to smakebitene, så er det umiskjennelig Jack White vi får denne gangen også. Det skulle uansett ikke være noen ulempe, da det har vært så godt som et kvalitetsstempel i mange år allerede.

Singelen Hang You Up From The Heavens er sluppet til iTunes allerede nå, og er backet av en cover av Gary Numans Are Friends Electric? Begge låtene kan streames fra bandets offisielle hjemmeside nå.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Chemical Brothers - Push the Button

(Virgin)

Ta vekk Basement Jaxxs skremmende monstersex-elementer, pluss på enda en liten dæsj indie og litt østlig krydder, og du har The Chemical Brothers.

Flere:

The Streets - Original Pirate Material
Kloster - Coastal Research - ideas, drafts and sketches recorded by Kloster