Minnekonsert på Blå

Serena, King Midas blant artistene som hedrer minnet til Marius Bodin Larsen.

Osloklubben Blå holder minnekonsert for Marius Bodin Larsen i kveld. Serena Maneesh, Kåre & the Cavemen, King Midas og Dharma er blant artistene som stiller opp på denne markeringen.

Marius Bodin Larsen gikk bort i førjulen 2006. I en offentlig melding fra arrangørene heter det om Larsen:

- Han finnes i minnene, og i musikken han var sterkt delaktig i å få ut i verden. Størst spor satte han etter seg med arbeidet i studioet Crystal Canyon. Der satte han sine fingeravtrykk på noe av den beste musikken som er laget her til lands de siste årene. Med sin musikalske teft, sin romantiske holdning til faget og selve livet i studioet, klargjorde hans tekniske fingre rom for toneangivende rockemusikere fra en hel generasjon. Han var aldri sen om å legge inn ekstra arbeidstimer, eller døgn for den saks skyld, for å få det optimale ut av opptakene. Med denne innlevelsen ga han musikerne han samarbeidet med den selvtilliten de trengte for å prestere sitt ypperste, for å bruke sportsrevy-sjargong. Men musikk er ikke idrett, det er formidling av MAGIC. Og Marius Bodin Larsen la til rette for dette. Magic. Band som King Midas, Serena Maneesh, Euroboys og mange flere, står i en evig takknemlighetsgjeld til Marius Bodin Larsen, som tekniker, mentor, samtalepartner, musikalsk sparringspartner, og som venn.

Det er dette minnet artistene ønsker å markere i kveld; en feiring av den gode musikken - og av Marius Bodin Larses minne.

Tirsdag 29. mai på Blå. Inngang er 100 kroner, og inkluderer en gratis CD.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo