Vinn: Real Ones/The Megaphonic Thrift

Ved å sende oss én liten setning kan du få en unik og gratis konsert med Real Ones og The Megaphonic Thrift/Sten Ove Toft.

Det bugner over av konserter i hovedstaden, og det er på nesten ukentlig basis at man står ovenfor umenneskelige dilemmaer når man skal velge mellom to favorittband. Vi har løsningen som gjør valget lett for deg, nemlig gi deg gratis inngang på noen av de. Vinner du en billett, så går du på den konserten. Enkelt og greit!

Denne gangen er det ekkoer fra årets Ekkofest i Bergen som står på programmet, og nå vil også Oslo få bevitne bestillingsverkene som ble fremført av Real Ones og The Megaphonic Thrift/Sten Ove Toft under festivalen. Dette skjer torsdag 12. november på Blå.

For å vinne trenger du ikke svare på spørsmål engang. Det eneste du trenger å gjøre for å ha mulgiheten til å få ditt navn pluss en på gjesteliste er følgende:

- Fortell oss på maks én setning hvorfor du bør få billetter.

Dette sendes til oyvind.rones@groove.no innen onsdag 11. november klokken 12. Jepp. Verre er det ikke. Så da er det bare å sette i gang med å sjarmere/imponere/røre/forbløffe oss.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Robert Plant & Alison Krauss - Raising Sand

(Rounder)

Hvem skulle trodd at dette umake paret skulle stå for en av årets utgivelser? Ikke jeg i hvert fall.

Flere:

Björk - Greatest Hits
Death By Unga Bunga - Juvenile Jungle