Ida Maria scorer høyt på australsk radio

I Like You So Much Better When You're Naked havnet på en flott 39. plass da radiokanalen Triple Js lyttere stemte frem de beste låtene fra 2008.

Den populære radiokanalen Triple J i Australia hadde i dag sin årlige kåring av årets beste låter, Triple J Hottest 100, stemt frem av lytterne. Kåringen som i 2005 hadde Datarock på en 12. plass med Computer Camp Love, hadde i årets utgave Ida Marias I Like You So Much Better When You’re Naked på en finfin 39 plass.

Kåringen som hvert år blir holdt på Australias nasjonaldag, 26. januar, ble i år toppet av Kings of Leons Sex on Fire, og samme band fikk sin Use Somebody på plass nummer 3. Hjemmefavorittene The Presets fikk også to inn i topp ti, det samme fikk MGMT, som hadde sin Electric Feel på andreplass.

Groove vurderte Ida Marias debutalbum, Fortress Round My Heart, til en firer, og sa om den populære låten at den ”kjem vel fort i båsen for dum og banal rock'n roll, samstundes som eg lett kan sjå meg sjølv, og ganske mange andre, gaule med på det skamlaust hektande refrenget framfor ein scenekant ein stad.”

Debuten sørget også for at hun kunne ta med seg prisen for årets nykommer under helgas Spellemannutdeling.

I desember var hun på en kort Australia-turné, og hvis man ser på satsingen på denne unge damen fra Nesna, samt økende popularitet i Storbritannia, så er det ingenting som tyder på at dette er det siste vi hører av positive nyheter fra den kanten.

Bilde: Susan Hildebrant for myspace


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


The Streets - Original Pirate Material

(Warner Music)

The Streets er et aldri så lite stykke fysikk. Original Pirate Material rommer, om ikke nye, så i det minste egne lover.

Flere:

Vidar Sandbeck - En fergemanns vise
Magnolia Electric Co. - Sojourner