21. desember: Inferno 2010

Inferno feirer ti år med mørklegging av påskfeiringen i hovedstaden, og i dag kan du stikke av med et festivalpass til herligheten!

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Kent Are Grongstad med festivalpass! Takk til alle de andre som deltok! Riktig svar var Babylon Zoo.

Inferno er tilbake med det som ligger an til å bli et av de beste programmene noensinne i forbindelse med tiårsjublileumet neste år. Allerede er Mayhem, The Kovenant, Jarboe, Nachtmystium, Finntroll og Taake klare, og flere er på vei.

Nå sprer ikke Inferno bare påskeglede, men også juleglede, og kan her by på et festivalpass til Inferno 2010. Festivalen foregår som vanlig i påsken, og datoene i 2010 er 31. mars til 3. april. For å bli den lykkelige vinner av et festivalpass til det store mørket, vil vi vite svaret på følgende spørsmål:

- The Kovenant slapp i 1999 albumet Animatronic, og på dette albumet var også coverlåten Spaceman. Hva het bandet som hadde en megahit med originalen i 1996?

Svar sendes til oyvind.rones@groove.no innen midnatt.

Foto (Carpathian Forest): Karolina E. Piwkocomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Clientele - Strange Geometry

(Merge)

Tindrende vakker drømmepop fra et av Londons mest oversette band.

Flere:

Robert Plant & Alison Krauss - Raising Sand
The Fall - Reformation Post TLC