21. desember: Inferno 2010

Inferno feirer ti år med mørklegging av påskfeiringen i hovedstaden, og i dag kan du stikke av med et festivalpass til herligheten!

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Kent Are Grongstad med festivalpass! Takk til alle de andre som deltok! Riktig svar var Babylon Zoo.

Inferno er tilbake med det som ligger an til å bli et av de beste programmene noensinne i forbindelse med tiårsjublileumet neste år. Allerede er Mayhem, The Kovenant, Jarboe, Nachtmystium, Finntroll og Taake klare, og flere er på vei.

Nå sprer ikke Inferno bare påskeglede, men også juleglede, og kan her by på et festivalpass til Inferno 2010. Festivalen foregår som vanlig i påsken, og datoene i 2010 er 31. mars til 3. april. For å bli den lykkelige vinner av et festivalpass til det store mørket, vil vi vite svaret på følgende spørsmål:

- The Kovenant slapp i 1999 albumet Animatronic, og på dette albumet var også coverlåten Spaceman. Hva het bandet som hadde en megahit med originalen i 1996?

Svar sendes til oyvind.rones@groove.no innen midnatt.

Foto (Carpathian Forest): Karolina E. Piwkocomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Magnolia Electric Co. - Sojourner

(Secretly Canadian)

The great plains, the black hearts, the crossroads and the lonesome valleys: Magnolia samler tråder og gir ut årets hittil sterkeste samler.

Flere:

Little Axe - Hard Grind
Ought - More Than Any Other Day