LUKE 1: Slottsfjell 2011

Slottsfjell er fantastisk nesten uansett hvilke band som spiller, men det skader selvfølgelig ikke at band som Deerhunter og Gallows er blant de første klare artistene til 2011. Vinn festivalpass her!

Konkurransen er avsluttet, vi gratulere Henriette Staavi Ekern med festivalpass til Slottsfjell 2011! Mange flere festivaler gjenstår, så det gjelder å ikke gi opp. Lykke til!

Slottsfjell har fortjent rykte på seg som en av landets beste festivaler, og beviser det gang på gang med finfine bookinger. Årets første artistslipp bestod av knallacts som Deerhunter, Gallows, Datarock, Melissa Horn, Honningbarna, Nidingr og MikroMinus.

Derfor er det ekstra stas at det er Slottsfjell som skjuler seg bak den aller første luken i vår episke nye festivalpassjulekalender!

For at du skal ha mulighet til å få julekloa i et gratis festivalpass til Tønsbergs store festivalstolthet trenger vi svar på et bittelite spørsmål.

- SLOTTSFJELL ÅPNER NYTT UTESTED I TØNSBERG I DESEMBER - HVA ER NAVNET PÅ UTESTEDET?

Enten du har riktig eller feil svar så kan du sende det til konkurranse@groove.no, og gjør det for all del innen fredag 2. desember klokken 18:00. Skriv også navn, adresse og telefonnummer i eposten. Vi anbefaler for øvrig at du svarer riktig! Lykke til, og husk å følg med videre for muligheten til å vinne gratis pass til 23 andre festivaler de neste 23 dagene.

Slottsfjell 2011 arrangeres 14.-16. juli. For mer informasjon, besøk festivalens hjemmeside.

Foto: Anette Karlsencomments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Loscil - Triple Point

(Kranky)

Elektroniske pulser, dype bassganger og nesten uhørbare subrytmer.

Flere:

The New Pornographers - Twin Cinema
The Twilight Singers - Dynamite Steps