Lukestar tilbake!

Endelig får Lake Toba sin etterlengtede oppfølger. Lukestar med ny video, gratis nedlasting og nytt album i februar!

Det er vanskelig å ikke være gira når Lukestar er tilbake på banen med nye låter, og med ny plate rett rundt hjørnet. OK, så kan det være at man kan ha et anstrengt forhold til Truls Heggeros vokal, slik vil det alltid være med unike vokalister. Men for alle som falt pladask for Lake Toba er dette den beste nyheten på lang tid.

Først kan man, og bør man (egentlig så må man) laste ned Taiga, den helt gratis smakebiten fra albumet med samme tittel. Dette skjer på Lukestars hjemmeside, hvor man bare må huske epostadressen sin for å få låten. Grei deal det altså!

Og Taiga er ikke den eneste smakebiten de gir oss, også Flying Canoes er blant oss, med en finfin musikkvideo:

Flying Canoes from Lukestar on Vimeo.


Man trenger ikke være veldig smart for å skjønne at 2011 kommer til å bli minst like bra for Lukestar som 2008. Bare etter to låter begynner man å se konturene av et album som bare Lukestar kan lage. Det er bare å vente i spenning til en omfattende norgesturné skal annonseres snart - i mellomtiden kan vi glede oss til de skal spille på årets by:Larm.

Lukestars Taiga slippes 28. februar via Phone Me Records/Tuba. Singelen Flying Canoes er ute nå, og kan kjøpes på iTunes.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


The Loch Ness Mouse - 11-22

(Perfect Pop)

The Loch Ness Mouse redefinerer seg i det norske musikklandskapet. Med bravur.

Flere:

Tord Gustavsen Trio - Being There
Diverse artister - 20 Years of Dischord