Vinn: Roskilde-pass del 2, vinner kåret.

Vant du ikke? Fortvil ei – ny konkurranse om to Roskildebilletter starter her.

- At en fattig student skal kunne få tak i etterlengtede billetter til Roskilde ved bare å lage en liste, er supert. Denne listen består av Roskilde 2008-aktuelle artister og orkestre. Bare tanken gjør meg glad.

Det var ikke vanskelig å falle for ThyNames bidrag i konkurransen om to Roskildepass, titulert "7 drømmer om Danmark. Og om billetter." Ikke bare har vedkommende satt sammen en overbevisende liste, den er også krydret med morsomme betraktninger.

Om Neil Young: - I år skulle han egentlig komme til Bergen, noe jeg gledet meg vilt til, men konsertlokalet var dobbeltbooket, og en syklubb eller rytmisk sportsgymnastikkgruppe kunne ikke flytte treningen sin - derfor dro han til København i stedet.

Om Yeasayer: - Mitt håp er at Yeasayer skal spille på en av de mindre scenene på festivalområdet. Helst en som er hakket for lite for dem, slik at det blir fylt til randen. Og slik Radioheads elektroniske rytmer vil fremkalle transe i natten, vil Yeasayer med sin afrikanske medisinmannmusikk anno 2008 forene sort og hvit, gammel og ung, mann og kvinne til hypnotisk feelgood-dansing under teltet.

Om ikke bekreftede Sigur Ros: -Kall meg spåkone, og gled deg til en fremvisning i nydelige sanger med tekster på tullespråk - alle kan synge med, og late som om de er fra Island.

Vel fortjent, ThyName, husk å sende oss navn og kontaktinfo på mail. Gratulerer med to gratis billetter til Roskildefestivalen!

--

Gledelig med litt aktivitet blant Lesernes lister, fortsett gjerne med det – og husk at det er mulig å liste opp alskens plater og personer, ikke bare de som er omtalt på groove.

I dag åpner vi for en ny konkurranse om to Roskildepass. Denne gangen henvender vi oss til den mer skriveglade delen av leserflokken. Oppgaven lyder som følger:

- Hva er din beste/verste festivalopplevelse noensinne?

Innleggene kan bli publisert på groove.no. Vi belønner selvsagt kreative varianter av alle slag.

Send ditt bidrag til bjorn.hammershaug ætt groove.no.


comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo