Vinn: Lydia Laska - Krankenhaus

Vinn eksklusiv utgave av Lydia Laskas flotte debutalbum, Krankenhaus. Denne utgaven fås ikke kjøpt i butikken engang!

Relaterte sider:

Lydia Laska

Foto: Martine Petra

Det styggvakre bandet Lydia Laska slapp nylig sitt debutalbum, og ble tatt godt imot blant annet her hos oss.

- Krankenhaus er lydsporet til hva som helst uskyldig som har blitt gjort både skittent, schizofrent og skamløst på en gang.

I butikkhyllene finner man en hvit utgave som det selvfølgelig ikke er noe i veien med, men vi har fått en utgave som er laget i mørkere papp og er følgelig enormt mye mer eksklusivt. Særlig siden denne utgaven ikke er å få kjøpt i butikkene.

Vi har selvfølgelig ikke tenkt å tviholde på disse eksemplarene selv, de skal du få sjansen til å få kloa i helt gratis og uten å tenke for hardt. Vi ber om svar på følgende spørsmål, så er du med i trekningen:

- Hva heter den største flyplassen i Anchorage, Alaska?

Riktig eller feil svar, uansett hvilken av delene du føler for å sende inn, sendes til oyvind.rones@groove.no innen fredag 29. oktober klokken 12:00. Husk å skrive navn og adresse når du sender inn svar. Happy googling!
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Grey de Lisle - The Graceful Ghost

(Sugar Hill)

Ei countryplate med både ynde og tungsinn. Akustisk, vitalt og tett i tett med sterke låtar. Ta vel imot: Grey De Lisle.

Flere:

The Sea and Cake - Everybody
Tom Middleton & Diverse artister - The Sound Of The Cosmos