LUKE 20: Inferno Metal Festival 2011

Tenk deg alt påsken opprinnelig symboliserer. Så snur du alt det opp ned og sidelengs og maler himmelen svart. Så melder du deg inn i konkuransen om å vinne festivalpass til Inferno 2011!

Konkurransen er avsluttet, og Terje Kristensen kan nå juble over gratis festivalpass til Inferno 2011! Han visste at Dødheimsgards låt het Å Slakte Gud. Takk til alle som deltok!

Påsken i Oslo er ikke helt den samme uten, og festivalen har fortsatt å imponere og overraske for hvert eneste år. I 2010 kunne de for eksempel by på indiefavoritten Owen Pallett, noe som var med på å gjøre festivalen enda mer uforutsigbar og spennende. Hva de ender opp med i 2011 er ikke godt å si, og foreløpig fornekter de seg ikke.

På toppen av plakaten for øyeblikket troner våre egne legender i Immortal. I tillegg er Dødheimsgard, Aura Noir, Pentagram, Malevolent Creation, Alcest, Exhumed, Soilent Green og Okkultokrati alle klare for neste års påskefest på Rockefeller og John Dee. Sistnevnte kunne forrige uke også feire at deres debut, No Light For Mass, ble kåret til årets 17. beste norske album i 2010 av groove.nos journalister.

Når alle disse bandene går på scenen i april så vil metallfans fra hele verden samles i Oslo, og nå gir vi dere muligheten til å vinne et festivalpass til Inferno Metal Festival 2011! Alt vi ber om er svaret på følgende spørsmål:

- HVEM VIL DØDHEIMSGARD SLAKTE I EN AV LÅTENE PÅ SITT DEBUTALBUM, KRONET TIL KONGE?

Send svaret ditt til konkurranse@groove.no innen midnatt 20. desember. Husk å få med fullt navn, adresse og telefonnummer - og merk eposten "INFERNO 2011" slik at du er sikker på at den havner på rett sted.Foto: Øyvind Rones (Svarttjern @ Inferno 2010)


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Kullrusk - spring spring spring spring spring

(Moserobie)

Med Per 'Ruskträsk' Johansson og Jonas Kullhammar i spissen, har Kullrusk for alvor utvida det tradisjonelle bruksfeltet for saksofon og klarinett.

Flere:

The Dining Rooms - Numero Deux
Noxagt - Turning It Down Since 2001