Vinn: New Young Pony Club

Nu-rave eller ei, New Young Pony Club er tilbake med nytt album og sin første klubbkonsert i Norge - vinn billetter her!

Relaterte sider:

New Young Pony Club

Konkurransen er nå avsluttet, og vi gratulerer de heldige vinnerne med billetter til konserten på Blå ikveld. Riktig svar på konkurransen var selvfølgelig The Shitsez. Vi takker alle som deltok i konkurransen!

Nu-rave bølgen som traff for et par år siden var kanskje en av de mest ambiguøse sjangerbetegnelsene noensinne. Våre egne Datarock, i tillegg til blant andre Klaxons og CSS, var de ledende navnene i sjangeren, som vel på sett og vis forsvant etter huzzet rundt Klaxons døde ut.

Men bandene døde ikke ut, og New Young Pony Club kom nettopp med The Optimist, oppfølgeren til suksessen Fantastic Playroom fra 2007. Denne gangen er det hakket mørkere, og både mørkt og dansbart skal det bli på Blå førstkommende torsdag 15. april når britene inntar hovedstaden.

For at du skal få kloa i et par billetter ønsker vi å vite følgende:

- Hva heter det norske bandet som skal varme opp for New Young Pony Club på Blå?

Send ditt svar til oyvind.rones@groove.no innen torsdag 15. april klokken 12:00.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Thomas Dybdahl - Science

(Universal)

Hausten er her. Dybdahl er her. Men er ikkje graset litt grønare? Og har ikkje fyren laga si beste plate tru?

Flere:

Helldorado - Director's Cut
Turboneger - Scandinavian Leather