Brightblack Morning Light og Port O'Brien til Oslo

Det blir alt fra dyster og seig mørketid til mer feststemt folkrock når denne flotte komboen inntar Parkteatret 27. november.

Forrige uke kunne Spoon Train Live stolt fortelle at Port O'Brien returnerer til Oslo for å spille på Parkteatret 27. november, noe som er gladnyhet nok i seg selv. Men i dag ble det altså klart at et annet flott indieorkester, nemlig Brightblack Morning Light, skal være med på festen.

Hvem som er support for hvem er egentlig knakende likegyldig, for det er uansett potensielt høstens største gavepakke som er på gang her. Port O'Brien slapp denne uka sitt nye album, Threadbare, og det er i forbindelse med dette at de tar en rundtur i Europa. Albumet er oppfølgeren til All We Could Do Was Sing fra i fjor, som blant annet tok bandet til Blå for litt over et år siden, og gjorde bandet til umiddelbare yndlinger.

Brightblack Morning Light på sin side slapp i fjor sitt andre album på Matador, Motion To Rejoin, og ble med både den og den selvtitulerte debuten favoritter her hos Groove. Hos Matador kan man for øvrig også hente seg et par låter fra Motion To Rejoin gratis.

Billetter er i salg nå via Billettservice, og de er så billige at de nesten like gjerne kunne ha puttet de oppi trusekanten på hver og en av dere.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Fall - Reformation Post TLC

(Sanctuary)

Det er over, men dette er begynnelsen. Grinebiter'n har fått med seg essensen.

Flere:

Solveig Slettahjell Slow Motion Quintet - Pixiedust
No Age - Everything In Between