Butterflies In Bikinis

MP3: Gratis sommersingle fra The Gin & Tonic Youth!

Relaterte sider:

The Gin & Tonic Youth

Det er overhodet ingen hemmelighet at vi her på huset liker The Gin & Tonic Youth, og nå har de akkurat satt sitt preg på sommeren vår også. Da de jobbet med album nummer to i studio hadde de plutselig laget en låt som det oset sol og sommer av. Da kunne de selvfølgelig ikke gjøre annet enn å få den ut umiddelbart – kun dager etter at den ble spilt inn.

Butterflies In Bikinis står ikke tilbake for noe av det vi fikk på debutalbumet, New Times, tidligere i år. Med små hint av calypso blandet inn i en catchy og leken indiepoplåt, bør denne låten gå rett inn på enhver sommermiks. Både den og den finfine remiksen bandet gjorde av Ivy League av Erik Johan Bringsvors andre band, Hypertext, er å finne til gratis nedlasting.

Dette er ikke et evigvarende tilbud dog – sleng deg i klikkinga og lagringa før det har blitt torsdag 7. juli, så unngår du å gå glipp av herligheten. Bare å klikke på den pila ned helt til høyre i avspilleren så er du i gang!

Klar, ferdig, GÅ:

Butterflies in bikinis by Gin And Tonic Youth

Ivy League (Gin And Tonic Youth remix) by Gin And Tonic Youth

Ingen dato er satt for album nummer to, men i mellomtiden er deres fortsatt relativt ferske debut, New Times, ute via Kleidermann/Musikkoperatørene.

Foto: Sir Dupermann


Gikk du glipp av vår Rastløs-session med The Gin & Tonic Youth? Fortvil ikke, her er den!
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


The Flaming Lips - Yoshimi Battles the Pink Robots

(Warner Bros.)

The Flaming Lips bekjemper elektronikken, rosa roboter og andre demoner.

Flere:

Motörhead - Inferno
Dungen - Skit I Allt