Stjernenavn til Øya

Eksklusiv konsert med Thurston Moores stjernelag på Øyanatt.

Øyanatt begynner å ta form. Konsertene som holdes innendørs etter at Middelalderparken stenger dørene kan i år lokke med navn som Original Silence, Grand Archives og Nissenenmondai.

Thurston Moores Original Silence og japanske Nisennenmondai (bildet) spiller på Rockefeller 7. august, Grand Archives (med ex-Band of Horses Mat Brooke) spiller samme sted sammen med The Notwist dagen etter.

Original Silence er altså Thurston Moore, Paal Nilssen-Love, Terrie Ex, Massimo Pupillo og flere. De kom med albumet The First Original Silence (Smalltown Superjazz) i 2007.

De japanske jentene i instrumental-trioen Nisennenmondai er ute med Tori/Neji (Smalltown Supersound) og har band som No Age, Battles og Prefuse 73 som fans.

Vi spanderte en femmer på platen, og mente blant annet at: Kombinasjonen av hypnotiske grooves, metalliske gitarer og bølger av støy som vasker over oss virker sjelden friskt. Lydbildet er tidvis ganske rufsete, en mellomting mellom Konono og Lightning Bolt.... grooves utsendte kan for øvrig melde om et forrykende liveband!

Øyanatt er fester og konserter i Oslo etter at Middelalderparken stenger klokken 23.00. Felles for alle arrangementene er at du får rabatt ved fremvisning av gyldig
Øya-armbånd.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Genesis 1969-1977

En kort gjennomgang av Genesis sine mest sentrale plater i perioden 1969-1977, av Geir Levi Nilsen

Groovissimo


Filter - The Amalgamut

(Reprise)

Velprodusert og polert amerikansk klisjerock som fungerer mye bedre enn klisjeene den er bygget på.

Flere:

The Bambi Molesters - As The Dark Wave Swells
The Megaphonic Thrift - Decay Decoy