Luke 24: Øya 2011

Hurra! Øya! Få festivaler i landet kan matche det Øya leverer år etter år, og det er derfor vi er så glade i de! Med litt kreativitet og entusiasme kan du nå vinne festivalpass til Øya 2011!

Relaterte sider:

Kvelertak

Da har vi trukket en vinner av den siste luken i kalenderen, og Morten Ludvigsen kan nå begynne å glede seg til Øya 2011! Hvorfor? Jo det skal du få lese nå:

"Reverend Payton`s Big Damn Band: Mest av alt fordi de trolig vil levere en fest av dimensjoner. Dernest fordi det ville være et kjærkomment ruralt avbrekk i all den (fantastisk flotte) urbane lyden av 2011, som allerede er booka, og det nok vil bli booka mengder til med (hadde jeg ikke tørt å sette desemberlønna mi på at de henter inn John Grant uansett hadde jeg nok gått for ham...)

I tillegg får noen heldige festivaldeltagere høre millenniumets koseligste låt Worn Out Shoe, og vil trolig stå igjen etter konserten som enda litt finere og blidere mennesker. Jah, hadde ikke det vært vakkert?!"


Det var nok til å vinne et festivalpass til Øya 2011! Takk til alle som deltok i konkurransen, ny kalender er på plass når det blir desember igjen!


Det har blitt julaften og våre venner i Øyafestivalen er selvfølgelig på plass for å gi bort et festivalpass til en heldig leser av groove.no! Den nye julekalenderen vår har kommet til veis ende for denne gang, og vi har da delt ut festivalpass til 23 festvaler på 24 dager, én mindre enn planlagt da Storås dessverre måtte avlyse neste års festival.

Men Øya blir det selvfølgelig også neste år, og de har allerede avslørt en rekke godbiter til programmet. Fra det store utland kommer blant annet The Jayhawks, Twin Shadow, Warpaint, Comeback Kid, Ghost og Matthew Dear. Fra hjemlandet kommer Kvelertak, 120 Days, Oslo Ess, Kitchie Kitchie Ki Me O, Honningbarna, Turns, Team Me og Phaedra. Men dette er bare starten på et omfattende program som vil fylles opp litt etter litt utover i 2011.

Svarer man bra på siste spørsmål ut i årets julekalender kan man stikke avgårde med et gratis festivalpass til Øya 2011! Det vi nå vil vite er:

- HVIS DU HADDE FÅTT VILJEN DIN OG KUNNE FÅTT BESTEMME ÉN ARTIST SOM SKULLE SPILLE PÅ ØYA 2011, HVEM VILLE DETTE VÆRT OG HVORFOR (KORT FORKLARING)?

Svar sendes til konkurranse@groove.no - Det beste svaret blir publisert over nyttår, og forfatteren blir den heldige vinneren av 1stk festivalpass til Øya 2011. Fristen for å være med i trekningen er midnatt 28. desember. Husk å få med fullt navn, adresse og telefonnummer i eposten, sammen med svaret. Merk også eposten med "ØYA 2011" slik at du er sikker på at den havner på riktig sted.

Takk for følget i årets kalender, og lykke til med den aller siste luken!Foto: Linn Melum


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Stereolab - Sound-Dust

(Elektra)

Sjarmerende og vakre melodier, fullkommen produksjon. Perfekt pop!

Flere:

Richmond Fontaine - Post to Wire
Helldorado - Director's Cut