Luke 21: Peace & Love 2011

Hvis det er to ting man ikke kan få nok av her i livet, så må det være fred og kjærlighet. Nå kan du vinne gratispass til fred og kjærlighet i Borlänge i Sverige neste sommer!

Relaterte sider:

Kings of Leon

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Endre Nordvik med to stk festivalpass til Peace & Love 2011! Han var en av mange som visste at i Kings Of Leon er det tre brødre og en fetter. Takk til alle som deltok!

Det skjer ting i Borlänge. Den lille byen i Dalarna i Sverige har blant annet fostret flotte band som Mando Diao, Sugarplum Fairy og Caesars - og ikke minst en av skandinavias kjappest voksende festivaler, Peace & Love.

Så langt har festivalen blant annet huket tak i Kings Of Leon, Social Distortion, All Time Low, The Sounds og Oskar Linnros. Peace & Love lever på alle måter opp til sitt navn, og leverer altså i tillegg en veldig fristende lineup. Og beskjeden fra festivalen selv var så fin som den var sann:

- Klart norrmännen ska ha lite fred och kärlek de också.

For å være med i trekningen av 2 (TO) festivalpass til Peace & Love 2011 trenger du bare svare på følgende spørsmål:

- HVORDAN ER SLEKTSFORHOLDENE MELLOM DE FIRE I KINGS OF LEON?

Send svaret ditt til konkurranse@groove.no innen midnatt 21. desember. Husk å få med fullt navn, adresse og telefonnummer, og merk eposten "PEACE & LOVE 2011" slik at den havner på rett sted.

Vi ønsker alle sammen lykke til!
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Neil Young - On the Beach

(Reprise)

Now I'm livin' out here on the beach, but those seagulls are still out of reach.

Flere:

Black Ox Orkestar - Ver Tanzt?
Os Mutantes - Mutantes ao Vivo: Barbican Theatre, Londres 2006