Tønes + Strømstad = Skjelvekommode

Frank Tønnesen (Tønes) og Frode Strømstad (I Was a King) med nytt bandprosjekt.

Det er plateselskapet Hype City Records som i dag kunne fortelle at Frank Tønnesen (Tønes) og Frode Strømstad (I Was a King) har planlagt å gi ut musikk sammen neste år. Dette vil foregå under navnet Skjelvekommode, og Hype City har følgende å si om det spennende prosjektet:

- Utfallet er en mer oppriktig Frank, en mer tilgjengelig Frode, og varme, internasjonalt klingende popsanger på norsk. Prosjektet er ikke et minste felles multiplum av Tønes og I Was a King, men mer et krumspring i en udefinert retning. Tenk Jeff Tweedy og Neil Young med haua-dialekt. Tenk slidegitar og poprefrenger. Likevel har du aldri helt hørt noe lignende.

Det i første omgang planlagt en syvtommer tidlig i 2010, og et album i løpet av våren. De er riktignok ikke alene om prosjektet, og har også fått med seg Erlend Aasland, Morten Jackman og Ole Reidar Gudmestad.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Deathprod - Deathprod

(Rune Grammofon)

Denne boksen presenterer et flott utvalg av Helge Stens produksjoner, og skisserer et bilde av en obskur, men viktig figur i norsk musikk.

Flere:

Like Rats From a Sinking Ship - We Get Along Like A House On Fire
Gluecifer - Automatic Thrill