by:Larm 2011: Tôg

Blå, 18. februar: Da Tôg var på vei ned mot scenen, gikk brannalarmen på Blå.

Relaterte sider:

Tôg

Etter å ha sendt hverandre noen nervøse blikk, var lettelsen stor blant bandmedlemmene i Tôg da brannalarmen slutter å ule. De hoppet rett opp på scenen og klarte til en viss grad å be publikum opp til dans.

Hengitt til dansen

Det var spesielt én person som bemerket seg nede blant publikum – vokalist og sprellmann i Tôg, Lars Christian Olsen. I løpet av konserten var han nesten like mye blant publikum som sammen med bandet, og da han først var oppe på scenen, sto han helst på en monitor og danset.

Olsen er en energibombe uten like. Der det var plass på den lille scenen, hoppet og spratt frontmannen i Tôg. Resten av bandet fremsto kledelig reserverte inne i hver sin lille sceneboble.

Hyllest til 80-tallet

Det var spesielt da brorparten av bandet tok til mikrofonene at konserten på Blå virkelig nådde de nivåene man hadde forventet. Og av og til virket det som om Tôg gjentok sanger de nettopp hadde spilt.

Likevel er utgjør de til sammen et hele som ikke fremstår som noe annet enn et godt sammensveiset lag, noe som virkelig manifesterte seg under konsertens høydepunkt, 80-talls hyllesten Kaldt kyss.

Debutalbumet deres kommer i begynnelsen av mai, og tekstmaterialet som ble framført på Blå, tyder på at det vil bli en utgivelse preget av de småkleine, hverdagslige kjærlighetsepisodene vi kjenner igjen fra både Sansen og Reint mel (i posen din).comments powered by Disqus

 Siste anmeldelser

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo