The Megaphonic Thrift EP-klare

Endelig er det klart for The Megaphonic Thrifts debut-EP. A Thousand Years of Deconstruction slippes 12. oktober.

Det er Tuba som melder at det mye omtalte bandet slipper den etterlengtede debuten 12. oktober. The Megaphonic Thrift har på kort tid opparbeidet seg et rykte som et av landets beste band live, og har bevist det gang på gang i løpet av det siste året.

Da Groove var på plass under årets by:Larm ble vi ikke mindre imponerte selv, og skrev følgende om konserten:

- De fire medlemmene i gruppen Richard Myklebust, Linn Frøkedal, Fredrik Vogsborg, Njål Clementsen medbringer seg så mye vitalitet, erfaring og spenst at undertegnede smilte så bredt at det endte med latter hele konserten i gjennom. Lydnivået og de skingrende gitarene var så samstemte og høytsvevende at jeg tror samtlige av de frammøtte hadde ståpels på armene.

The Megaphonic Thrift har riktignok tidligere gitt ut syvtommeren Acid Blues/Mad Mary, men dette regnes altså som den ordentlige debuten. A Thousand Years of Deconstruction er spilt inn med Jørgen Træen i hans Duper Studios i Bergen. Fullengderen er ventet i begynnelsen av 2010, men i mellomtiden så har vi altså en EP å forsyne oss av. Vi klager ikke i alle fall!

A Thousand Years of Deconstruction utgis på Spoon Train Audio/Tuba i Skandinavia, og på 12-tommer/digital av Deadly Records/Universal i resten av verden.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Monster Mike Welch - Cryin' Hey!

(DixieFrog)

Unge og lovende Mike Welch kommer ut av det blå og leverer fra seg noe så deilig som en komplett, moderne bluesplate.

Flere:

Sade - Lovers Live
ballboy - The Royal Theatre