Rockfest

2 dager, 2 byer - og en haug med band. Kick-off torsdag, selve "antifestivalen" starter fredag.

Rockfest startet i 2005 i Tromsø, og holdes i år for tredje gang. Nytt for året er at Oslo også har meldt seg på festen. Programmet er, med få unntak, temmelig likt for begge byene.

- Dette er IKKE en festival, snarere en todagers antifestival, uttaler de ansvarlige for rockfesten; Børt Erik Skræi, Erik Jansen (Oslo) og Egon Holstad (Tromsø), som har følgende å melde:

- Du får stå under tak, spise ORDENTLIG mat laget av dyr som har bøtet med livet (og ikke økologisk falaffel laget av frittgående erter) og du slipper å overnatte i en sølepytt i en klissvåt sovepose mens tyskere spyr i forteltet ditt og noen dritfulle svensker iført trange Rammstein-skjorter prøver å røyke teltpluggene dine; akkompagnert av en ghettoblaster som pumper ut drithøy Europe, Håkan Hellström og Kent. Dette dreier seg BARE om å ha det gøy i to dager til ende, hvor det absolutt eneste vi bryr oss om er å høre på herlig rock'n'roll, se på herlige rock'n'roll-band, spise god mat, møte likesinnede, drikke masse øl og hoppe opp og ned (også kalt danse).

Program:

TORSDAG Oslo (Last Train)
Kickoff med The Monsters (sveits)

FREDAG Oslo (Garage)
Defectors (dk)
Gin Palace (uk)
Caddy
Vom

LØRDAG Oslo (Garage)
Backstreet Girls
The Movements (s)
The Considerate Lovers
The Vineyards

FREDAG Tromsø (Blårock)
My Midnight Creeps
The Movements (s)
The Monsters (sveits)
The Considerate Lovers

LØRDAG Tromsø (Blårock)
Defectors (dk)
Gin Palace (uk)
Caddy
The Love Cramps


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beatnuts - Classic Nuts Vol. 1

(Loud / Columbia)

Disse nøttelitene har sittet i toppen av hiphoptreet og sluppet fete funknøtter i over ti år. Her får du 10 av de aller feteste, velkrydra og crispy.

Flere:

Joe Henry - Tiny Voices
Vapnet - Döda Fallet