Sterke norske til Pstereo

To av årets store norske platedebuterende artister, Moddi og Navigators, er klare for Pstereofestivalen 2010.

Pstereofestivalen har alltid vært påpasselige med å få med det beste av det som finnes av norsk musikk på festivalen sin, og det ligger an til nok et flott norsk program på trønderfestivalen.

Den lavmælte nordlendingen Moddi er et av de unge norske navnene som vil være verdt å følge med på i 2010. Debutalbumet er underveis, og flere konserter, inkludert by:Larm i februar er i boks for det unge håpet.

Navigators er kanskje et relativt nytt navn, men består av erfarne musikere. Bandet består blant annet av Trond Andreassen, tidligere vokalist i det nå nedlagte Ricochets. Ricochets havnet blant annet på en fjerdeplass i Grooves kåring av tiårets album med sitt The Ghost Of Our Love, og det er egentlig ingen grunn til å tvile på at det kommende debutalbumet til Navigators vil nå like høyt når det neste tiåret skal oppsummeres.

Med andre ord to nye spennende og solide navn til årets utgave av Pstereo, som så langt ellers kan skilte med navn som Robyn, John Olav Nilsen & Gjengen, Kvelertak, Rubik og When The Saints Go Machine.Pstereofestivalen 2010 foregår på Marinen i Trondheim 20.-21. august. Billetter er tilgjengelige via Billettservice nå.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Old Man Gloom - Christmas

(Tortuga)

Redacteuren spør, redacteuren svarer: En åpen samtale med seg selv om Old Man Gloom.

Flere:

The Samuel Jackson Five - Easily Misunderstood
This Is Music Inc. - Krasnapolis