Konsertabstinenser? Dårlig råd?

Hovedstaden byr til stadighet på et fullpakket konsertprogram, og om man ikke har råd til alt finnes det flotte gratisløsninger.

At det finnes ekstremt entusiastiske og dyktige konsertbookere i Norge er ingen hemmelighet, og det er vi selvfølgelig svært takknemlige for. Det kan noen ganger være vanskelig å få råd til alt, men det finnes løsninger om man vil få med seg en god konsert selv om man er blakk.

Denne uken er et ypperlig eksempel på akkurat dette. I kveld, torsdag 15. oktober kan man blant annet ta turen til Garage og få med seg lovende norsk hardcore med Bergensbandet Social Suicide. Samme sted tilbyr også gratiskonserter i førsteetasjen hver søndag, og denne uken er det Organic Children som står på programmet.

Blå på sin side slår på stortromma og tilbyr gratis konsert med The Handsome Family lørdag 17. oktober. Blå er også åsted for Frank Znort Quartet hver søndag, men denne søndagen er gjengen bortreist. Det betyr ikke at det blir stille på Blå, for Frank Znort Quartet Absence Band er på plass.

Også på Chateau Neuf kan man få med seg godsaker uten å betale en krone når den amerikanske elektropop-karen I And I inntar Glassbaren onsdag 21. oktober.

Mono har også sitt konsept Lørdagsgodt i god behold, og førstkommende lørdag 17. oktober står The Yum Yums på scenen.

Det er altså mye å hente selv om lommeboka er tom og abstinensene gjør seg gjeldende.

Foto Social Suicide: Vegard Haug/Social Suicide MySpace


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Noa Babayof - From a Window to a Wall

(Anova Music)

Noa Babayof padler menneskeheten over rennende elver av blod på vei til dødsriket.

Flere:

Okkervil River - Don't Fall In Love With Everyone You See
Fire! - You Liked Me Five Minutes Ago