Ladybug Ness Mouse

Brødrene Åleskjær rører på seg igjen. Samarbeider med Ladybug Transistor, planlegger oppfølgeren til 11-22.

The Ladybug Transistor fra Brooklyn gir denne våren sitt 6. studioalbum. Jørn Åleskjær fra The Loch Ness Mouse har skrevet musikken til en av låtene på platen, som kommer ut på Merge Records. Ladybug har forøvrig nylig også vært tungt involvert i innspillingen og produksjonen av det nye soloalbumet til Kevin Ayers fra 60-tallsstorhetene Soft Machine.

Dette er ikke første gang The Loch Ness Mouse samarbeider med Brooklyn-bandet. De to bandene har spilt flere konserter sammen, og frontfigur Gary Olson spilte trompet med The Loch Ness Mouse under Øyafestivalen i sommer og har også mikset en av låtene på musenes forrige album 11-22.

Til gjengjeld har bror Ole Johannes Åleskjær vært gitarist for amerikanerne på en rekke konserter i Norge, Sverige, Danmark og Spania.

The Loch Ness Mouse er selv i gang med oppfølgeren til Alarmprisnominerte og 11-22 fra 2005 og går straks i studio for å spille inn de første låtene til platen, melder Ole J. Åleskjær til groove.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Einar Stray - Chiaroscuro

(Spoon Train Audio)

Stray forener indiepop, indierock og klassisk musikk på en særegen og drivende god måte.

Flere:

Bon Iver - Bon Iver, Bon Iver
Thule - Liquid (Rock and Roll Dream)