Uavhengig Platebutikkdag på Høvikodden

Tre uavhengige platebutikker feires med egen konsertdag 7. februar.

I et forsøke på å rette søkelys på arbeidet de uavhengige platebutikkene gjør, har Henie Onstad Kunstsenter bedt Big Dipper, Tiger og Looop velge seg hvert sitt band til å spille konserter på Høvikodden 7. februar. Med det inviteres publikum til en hel dag med konserter og platesalg.

Big Dipper har valgt seg Montée, Tiger instrumentalbandet Pow Pow og looop.no - en internettbutikk og organisasjon for eksperimentell musikk har satt sammen bandet Alfabulator spesielt for anledningen - bestående av Per Gisle Galåen, Kai Mikalsen, Martin Powell og Petter Flaten Eilertsen.

Melder Høvikodden: "De tre butikkene er og har vært en livsviktig distribusjonskanal og inntektskilde for små artister og plateselskaper i Norge som ikke vanligvis får hylleplass og radiospilling. Disse tre uavhengige platebutikkene er et midtpunkt og møtested for musikkinteresserte og gjør et enestående arbeid for å spre kvalitetsmusikk, dyrke frem et musikalsk mangfold og en svært interessant musikkscene."

Konsertene er gratis ved kjøp av museumsbillett. (80 kr vanlig/50 kr student) Dørene åpner 13.30 og konsertene starter kl 14.00. Samme helg kan du få med deg utstillingene med Anna Eva Bergman, Going To Market, Video! og utvalgte verker fra Henie Onstad Samlingen.


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Solveig Slettahjell Slow Motion Quintet - Pixiedust

(Curling Legs)

Med nydelige pop-låter utført av kreative, åpne jazzmusikere, skaper Slow Motion Orchestra et spennende, originalt uttrykk.

Flere:

Mclusky - The Difference Between Me and You Is That I'm Not on Fire
Deathprod - Deathprod