Sopptid

Röyksopp er klar for sin aller første konsert i hjembyen, Insomniafestivalen i Tromsø har booket duoen til kick off i september.

Åtte år etter sitt internasjonale gjennombrudd er Torbjørn Brundtland og Svein Berge endelig klar for sin aller første konsert i hjembyen. Konsertstedet er ikke 100 % spikret ennå, men det snakkes om Universitetet eller Kulturhuset. Insomnia lover uansett en eksklusiv konsertopplevelse 26. september, da Röyksopp gjør en intim innendørskonsert i Tromsø.

En stolt Gaute Barlinghaug sier til avisen Nordlys at Insomniafestivalen i sju år har forsøkt å få til en konsert med exil-tromsøværingene, men det har altså ikke klaffet – før nå. Dermed skrives et stykke musikkhistorie i Ishavsbyen i høst.

Röyksopps turné har ført duoen gjennom Europa i sommer, og nå står Norge for tur. Øyafestivalen i Oslo, Pstereo i Trondheim, Parken i Bodø og Ekkofest i Bergen har alle electronica-duoen på plakaten i august og september.

Insomnia 09 går for øvrig av staben 22-24. oktober på Driv i Tromsø. Lindstrøm, Wave Machines, The Emperor Machine og Skatebård er blant artistene electronica-festivalen har på plakaten så langt, og flere slippes om ikke lenge. Informasjon om dette og mer til finner du på festivalens hjemmeside.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Nas - Street's Disciple

(Columbia)

Nas omsider tilbake, ti år etter Illmatic .

Flere:

William Hut - Versus the End of Fashion Park
Sgt. Petter - Monkey Tonk Matters