Inferno: Deicide kommer

Deres nye album ventes i løpet av våren, i påska kommer de på Inferno i Oslo.

Det legendariske amerikanske death metal-band Deicide kommer til Infernofestivalen 2013. Deicide har spilt brutal metal i et kvart århundre, men pionerene har sjelden vært i Norge og dette blir deres aller første besøk på Inferno.

- Deicide trenger ingen introduksjon. De amerikanske death metal-legendene har et av de største navnene innenfor deres genre. Bandet ble stiftet helt tilbake i 1987 under navnet Amon, og har siden den gangen gitt ut ti fullengdere. Fra sanne mesterverk som Deicide, Legion, Once Upon a Croos og Serpents of the Light til nyere, men fremdeles glitrende skiver, som The Stench of Redemption, Till Death Do Us Part og To Hell With God. Om ikke lenge er Deicide klar med sitt ellevte album som vil bli utgitt i løpet av 2013. Bandet har sjelden holdt konserter i Norge, så deres opptreden på Inferno 2013 blir en unik sjanse til å se en verdens mest solide death metal-band her til lands, heter det fra festivalhold.

Tidligere annonserte artister til Inferno:

Satyricon
Taake
Solefald
Purified In Blood
Aeturnus
Helheim
Vulture Industries
Cor Scorpii
Krakow
Moonspell
Carach Angren
Hades Almighty
Dark Funeral
Behexrn
Diskord
In Vain

Infernofestivalen 2013 går av stabelen 27 - 30. mars i Oslo.
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Umek - Neuro

(Tehnika)

Grovkalibret technoskyts fra Slovenia - østblokken slår tilbake.

Flere:

The Samuel Jackson Five - Same, Same, But Different
Equicez - State Of Emergency - Generation Equiz