Motorpsycho holder koken

Veteranene i studio i mai, ny liveplate og turné på senvinteren/våren.

Foto: presse

Motorpsycho hadde et bunnsolid år i fjor. Albumet Heavy Metal Fruit fikk strålende kritikker og endte høyt oppe på listene da musikkåret ble oppsummert rundt forbi. Intet unntak her på huset, der trønderne havnet inne på vår norske Topp 5 fra fjoråret.

Motorpsycho-høydepunktet i 2010 for mange var likevel den majestetiske og eventyrlig flotte Timothys Monster-konserten på Øya i august, da mesterverket fra ´94 ble spilt fra start til mål, fra Feel til The Golden Core, med gåsehud og bankende hjerter som resultat.

Motorpsycho, som feiret 20-års jubileum i 2009, hviler ikke på gammel suksess. I løpet av vinteren varsler bandet at de vil gi ut en ny liveplate, med påfølgende turné i Norge og resten av Europa.

Bandet skal også i studio til våren, sammen med Kåre Vestrheim – som også produserte Heavy Metal Fruit. Planen der er å lage plate med utgangspunkt i konserten på fjorårets Moldejazz, der Motorpsycho samarbeidet med Ståle Storløkken og Trondheim Jazzorkester.

2011 tegner godt for psychonauts, som garantert vil merke av følgende bekreftede konsertdatoer her hjemme (flere vil komme):

5. mars - Rockefeller, Oslo
10. mars - Landmark, Bergen
18. mars - Byscenen, Trondheim
25. juni – Steinkjerfestivalen


Disse konsertene i Europa er også bekreftet:

13. april – Azkena, Bilbao
14. april – Rocksound, Barcelona
15. april – 12 & Medio, Murcia
16. april – El Sol, Madrid
14 – 17. juli - Burg Herzberg Festival, Breitenbach
comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


American Suitcase - Summerman

(Thatsperfectwonderball)

Bandet har brukt tiden siden Change godt. Og bringer et par nye elementer inn i sitt søtladne lydbilde.

Flere:

Mulatu Astatke & The Heliocentrics - Inspiration Information
Sharon Van Etten - Tramp