NFOP x The 405: Omstart

The 405 og No Fear Of Pop har invitert noen av sine favoritter til å leke med en rekke norske låter - last ned miks gratis.

Remikskulturen har forandret seg mye opp gjennom årene. Det er ikke lenge siden det var vanlig at det fulgte med forferdelige standariserte remikser som B-sider på alle singler. Nittitallet var ekstremt på dette, og gjorde nok at alle som ikke var DJs på bygdediskoen fikk en sterk avsmak på alt av den slags. Hvorfor alt på død og liv skulle høres ut som 2 Unlimited kommer for alltid til å være et mysterium.

Tidene har heldigvis forandret seg, og en hel verden av indieband og produsenter har for lengst kastet seg over remikser av alle slag, og sørget for et ekstremt mye større mangfold. De finfine musikkbloggene The 405 og No Fear Of Pop har sammen sørget for at miksen Omstart har blitt til, og her remikses artister som Einar Stray, Jaga Jazzist, Honeytraps, Bendik, Casiokids og selveste a-ha. Også Beach House er med, riktignok ikke et norsk band, men bidrar selvfølgelig med den herlige låten Norway.

Blant remikserne finner vi blant andre snart albumklare Proviant Audio og heite navn som In Lieu, Persona La Ave og Guerre. Den svært så lekre miksen kan lastes ned helt gratis her:

NFOP x The 405 Presents: Omstart

comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Hunx and His Punx - Gay Singles

(True Panther)

Klart det er flåsete og klart det er vulgært, men det har blitt en samling låter som utelukkende består av gullkorn.

Flere:

Vidar Sandbeck - En fergemanns vise
Belle & Sebastian - Push Barman to Open Old Wounds