Vinn: Small Black/Mahjongg

To av årets hotteste navn spiller på Revolver førstkommende fredag - vinn deg et par billetter her!

Relaterte sider:

Mahjongg

Small Black

Konkurransen er avsluttet, vi gratulerer Pål-Hallstein Ous og Kristina Solsvik med to konsertbilletter hver! Takk til alle som deltok!

Det er litt av en lineup Redyellowcab har stelt i stand når både Small Black og Mahjongg inntar den lille scenen på Revolver fredag 10. desember. Begge band har mottatt rosende omtale her hos oss, Small Black senest i dag, hvor blant annet følgende ble sagt om deres ferske album, New Chain.

- Samplene kan vagt pekes tilbake til 90-talls hip-hop og synthgangene får deg til å minnes Orchestral Maneouvres In The Darks såreste låter. En merkelig kombinasjon som resulterer i en vakker plate som toppes av et lag med fuzz.

Hvis ikke det er nok til å få deg ned til Revolver en fredagskveld så vet ikke jeg. Dropp julebordet, dropp eksamenslesing i et par timer, dropp alle planer, dropp dama, typen eller hva det nå enn er. Og om du i tillegg svarer riktig på dette spørsmålet så kan du og en venn få kalaset gratis - og dermed kanskje slippe å droppe dama eller typen.

- Hvilket plateselskap gir ut Small Blacks New Chain?

Riktig svar sendes oyvind.rones@groove.no innen fredag 10. desember klokken 11:00. Lykke til!comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Kullrusk - spring spring spring spring spring

(Moserobie)

Med Per 'Ruskträsk' Johansson og Jonas Kullhammar i spissen, har Kullrusk for alvor utvida det tradisjonelle bruksfeltet for saksofon og klarinett.

Flere:

Mew - No More Stories / Are Told Today / I'm Sorry / They Washed Away / No More Stories / The World Is Grey / I'm Tired / Let's Wash Away
Death By Unga Bunga - Juvenile Jungle