Calexico-fever

Undergrunnshelter på vei mot nye høyder.

Calexico - Tucsonduoen som består av Joey Burns og John Convertino, begge med fortid fra Giant Sand, er muligens på vei mot et større, og fortjent kommersielt gjennombrudd.

Etter relativ suksess med sine to siste offisielle plater, The Black Light og Hot Rail, seiler de nå frem både på franske hitlister og på amazons salgslister med sin siste EP, Even My Sure Things Fall Through. I kjølevannet av denne har de opptrådd både på nasjonal amerikansk radio og i BBC Radio One.

Bandet akter ikke å hvile av den grunn. En remiks av Goldfrapps Felt Mountain er klar, og kommende prosjekter inkluderer en singel med Minutmen-låter, en singel som inneholder Nick Drakes Clothes of Sand og en split-singel med Black Heart Procession.

Giant Sandfader Howe Gelb er også med på en større kommersiell trip, da lydhøre amerikanere plutselig oppdaget at Giant Sands Shiver (fra Chore of Enchantment) ble benyttet i en TV-reklame for Diet Coke.

Some are working for Pepsi, some are working for Coke.....


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Beach House - Beach House

(Carpark / Bella Union)

Den sterkaste amerikanske debuten sidan REM gav ut smått legendariske Murmur?

Flere:

Stereolab - Sound-Dust
Secret Chiefs 3 - Traditionalists – Le Mani Destre Recise Degli Ultimi Uomini