Rocktoberfest på Blå Rock

Undergrunnslegendene The Fleshtones kommer til Norge i oktober.

The Fleshtones starter norgesturneen 1. oktober i Tromsø, der Blå Rock markerer starten på oktober med fest og rock på programmet.

De amerikanske undergrunnslegendene, som har holdt på siden de ble dannet i miljøet rundt legendariske CBGB’s i NYC på slutten av søttitallet, er en sentral del av garasjerock-arven etter The Sonics. Sammen med The Cramps, The Cynics og salige Dead Moon var New York-bandet blant de viktigste innen sjangeren på 80- og 90-tallet, og nyere plater viser at bandet – med fans som Peter Buck (REM) og Steven Van Zandt – fremdeles er vitale og supertøffe.

Rockoberfest i nord byr ellers på The Twistaroos, med Vibeke Saugestad i spissen – samt fremadstormende The Considerate Lovers.

The Fleshtones gjør fem jobber i Norge, etter Blå Rock settes kursen sørover – der Bergen (Hulen), Fredrikstad (Dean Bar), Oslo (John Dee) og Moss (Mortens Flat) også får besøk at det bråkete og fine bandet de første dagene av oktober.comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Firewater - The Man on the Burning Tightrope

(Jetset)

Ensemblet Firewater er eit merkelig og sært bekjentskap.

Flere:

Sade - Lovers Live
Equicez - State Of Emergency - Generation Equiz