I Was a King rører på seg

Fem konserter her hjemme før USA-turné står på programmet neste år.

Foto: I Was a Kings MySpace/Hans Christian Tho

I Was a King slapp sitt andre album Old Friends under Øyafestivalen i august, og dette ble markert med en ganske så bunnsolid konsert på John Dee. Siden har det vært ganske stille rundt Frode Strømstad & Co, men nå varsler bandet at de skal ut på veien igjen.

Litt senere i november gjør I Was a King et lite knippe konserter her hjemme, og på nyåret skal bandet ta turen over dammen.

Fine Old Friends har ennå ikke fått noen anmeldelse her på huset, noe vi beklager sterkt og skal forsøke å få gjort noe med. I Was a King er nemlig blant våre favoritter, noe grooves kåring av forrige tiårs beste norske album er et godt bevis på. Der havnet nemlig det første albumet til bandet inne på vår Topp-5 fra 00-tallet.

Oppfølgeren Old Friends er ikke mange hakk – om noen – dårligere, og albumet har da også fått internasjonal distribusjon gjennom Sound Familyre.

I januar slippes Old Friends i resten av verden, og i etterkant av dette melder bandet at de skal på turné i Amerika. Men før det er det mulig å sjekke ut den fuzzmarinerte og grønnfargede solskinnspopen til I Was a King på utvalgte scener her hjemme:

11. november - Garage, Oslo
13. november - Kvarteret, Bergen
18. november - Checkpoint, Stavanger
19. november - Plaza, Egersund
20. november - TBA


comments powered by Disqus

 

Artikler, nyheter


Pink Floyd: 1967-1977

Denne artikkelen er en kort gjennomgang av Pink Floyds mest sentrale verker perioden 1967-1977, deres viktigste periode.

Groovissimo


Jamey Johnson - That Lonesome Song

(Mercury)

Ei nesten heilt ny stemme frå nabolaget til Hank Williams tar ein sylskarp innersving på det aller meste av dei siste åras countrymusikk.

Flere:

Pow Pow - Last Days On Earth
ballboy - The Royal Theatre